Recent Reviews

3 stars out of 16 reviews

Anoniem29-04-2021

Delivery:

Food:

Anoniem12-03-2021

Pickup:

Food:

In coronatijden droeg de eigenaar geen mondmasker tijdens bereiden van eten. Onverantwoord!!! Eten was nog niet klaar toen ik het ging halen
Cools Kurt20-02-2021

Delivery:

Food:

De bestelling was meer dan een half uur te laat, wat ik nog kan begrijpen wegens de drukte. Echter was men ook al onze sausjes vergeten en de bijbetaalde feta kaas was er ook niet bij. Als het eten dan ook nog lauw is tjaaa...
Anoniem07-02-2021

Pickup:

Food:

Vlees was koud
VANBEUREN LEON27-12-2020

Delivery:

Food:

prima service. kwaliteit pizza top.
Anoniem31-10-2020

Delivery:

Food:

2 uur moeten wachten op ons eten terwijl de geschatte levertijd 40min was.. Dan komen ze 2uur later het eten leveren koud + niet de juist pizza + drank vergeten!!! Schandalig om zo om te gaan met u klanten! Laatste bestelling ooit!
Coenjaerts Koen14-07-2020

Delivery:

Food:

Alle bestelde items waren met dezelfde groenten, terwijl er één absoluut zonder groenten moest zijn. Op de andere lagen groenten die niet besteld waren. Op één broodje frieten besteld (0,5 extra kost) en niet gekregen. Zeer ontgoocheld deze keer.
Coenjaerts Koen12-07-2020

Delivery:

Food:

Anoniem06-07-2020

Delivery:

Food:

het eten was lauw en de gevraagde schotel was veel kleiner , geen kip erbij tegen als we die zelf afhalen , en frieten koud , zijn we niet gewend van city , afhalen doen we niet meer sorry ;-) best zelf afhalen en nakijken of gevraagde bestelling in orde
Vangeneugden Bert01-07-2020

Delivery:

Food:

Had saus besteld, geen saus gekregen. Had 2 blikken ice tea besteld, niet gekregen. Dat men bestelling een 20 min later als afgesproken aankwam had ik nog wel aanvaard als de rest in orde was. Bestel nooit meer iets bij hun.

Powered By:

Address

City Kebap Pizza
Houthalen-oost
Weg Naar Zwartberg 139
3530  Houthalen-oost
Tel.: 089412923